Praktijk tijdelijk gesloten

Lieve allemaal,

Op dit moment stromen de meldingen van positief geteste leerlingen binnen. Helaas gaat het virus behoorlijk tekeer onder basisscholieren… Veel scholen hebben al enkele of zelfs meerdere klassen in quarantaine zitten!
Ik vind het niet verantwoord om op dit moment vanuit mijn praktijk aan huis te werken en heb na heel lang wikken en wegen de pijnlijke beslissing genomen om tijdelijk dicht te gaan. Voor mijn veiligheid, mijn gezin maar ook voor veel dierbaren om ons heen die zich in de risicogroep bevinden. En natuurlijk ook voor de veiligheid van jullie en jullie kinderen.

Ik hoop dat jullie begrip hebben voor mijn beslissing en zal jullie berichten wanneer ik weer ga starten. Dan kunnen we hopelijk de begeleiding weer snel oppakken.

Veel liefs Neeke