Liefdevol opgroeien & opbloeien

‘Je aanbod verandert, want je verandert zelf ook’. Ik las deze zin en dacht: dit is het!

Geen paniek! Ik ga echt niet totaal iets anders doen! Maar… de afgelopen jaren zijn er veel verschillende dingen op mijn pad gekomen waardoor ik weet waar mijn passie ligt. En dat is niets anders dan kinderen liefdevol laten opgroeien en opbloeien!

Zoals veel moeders ben ik niet alleen mama, maar onderneem ik nog veel andere activiteiten. Op werkgebied combineer ik mijn werk als leerkracht en intern begeleider met een baan als kindercoach in mijn eigen coachingspraktijk. Dit maakt dat ik zowel de kennis heb om kinderen te coachen en begeleiden vanuit de rol van leerkracht – intern begeleider én vanuit de rol als ouder. En laat dit nou de perfecte combinatie zijn!

“Het is mijn missie dat ouders net als ik ontspannen kunnen genieten van hun gezin en dat hun kinderen vol (zelf)vertrouwen kunnen opgroeien”.

De komende tijd zal ik hier en daar mijn aanbod gaan aanpassen. Dit zal ik natuurlijk ook met jullie delen. Wie weet kan ik jullie datgene bieden om jullie zoon, dochter of leerling nodig heeft om liefdevol te laten opgroeien en opbloeien!