Lets go naar het VO!

Gaat jouw zoon of dochter volgend jaar de overstap naar het VO maken? Leuk! En misschien toch een beetje spannend… Ik heb het programma ‘Lets go naar het VO’ ontwikkeld en ik weet zeker dat jouw zoon of dochter daar iets aan gaat hebben!

Via een besloten Instagram account en een downloadpagina op mijn website voor de verwerkingsopdrachten, doorlopen de kinderen 7 thema’s. Thema’s waarvan ik zeker weet dat het je zoon of dochter op weg zal helpen om vol zelfvertrouwen de stap naar het VO te maken!

Na de intro komen de volgende thema’s aan bod:
1. Leer jezelf (nog) beter kennen
2. Je brein en leren
3. Je huiswerk maken en plannen
4. Woordweb en mindmap
5. Zo gaat leren makkelijker
6. Nieuwe vrienden maken
7. Wat verandert er allemaal op het VO?

Ieder thema wordt op Instagram gestart met een filmpje. We kijken eerst terug naar het thema van de vorige keer en vervolgens introduceer ik het nieuwe thema. Daarna kunnen de kinderen zelf aan de slag via de werkingsopdrachten. Naast het filmpje en de opdrachten deel ik op Instagram ook veel tips en weetjes waar de kinderen veel aan zullen hebben! Een compleet pakket om een goede start op het VO te kunnen maken!

De cursus kan ieder moment gestart worden! Wanneer je zoon of dochter via de mail is aangemeld, kunnen ze toegevoegd worden op mijn Instagram account en ontvangen ze de inloggegevens van de downloadpagina. Deze inloggegevens zijn tot 1 september geldig. Je zoon of dochter kan het programma dus volgen in zijn of haar tempo!

De kosten bedragen 75 euro.

Heb je nog vragen, stel ze gerust! Geen vragen en wil je je zoon of dochter inschrijven? Mail me op info@neekeschol.nl

Tijdelijke actie! Meld je je zoon of dochter samen met een vriend of vriendin aan, dan betaal je samen 120 euro!