Schatgraversspel

Schatgravers is een fantastisch ontwikkeld kaartspel! In Schatgravers ontdek je waardevolle eigenschappen (schatten) van jezelf en van je medespelers. Je zult bij het spelen merken dat Schatgravers je op dynamische wijze laat verbinden met jezelf en de ander.

Het spel bestaat uit karwei- en schatkaarten. De karweitjes bevatten speelse en zinnige opdrachten die je oog geven voor klein geluk en op de schatkaarten staan waardevolle eigenschappen om van en met elkaar te ontdekken.

Of je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel, de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt alle deelnemers. Intussen blijf je niet alleen nadenken over jezelf, maar ook over anderen.
Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf en je medespelers, maar stiekem ook van andere mensen om je heen.

De vragen, opdrachten en spelregels zitten zo in elkaar dat iedereen vanaf 7 jaar het kan spelen.

Heb je een kind in de klas die wel wat zekerder mag zijn over zichzelf? Of ken je iemand die het lastig vindt om zijn sterke kanten te verwoorden? Dit spel geeft zeker dat zetje in de rug om trots te kunnen zeggen wat de schatten zijn!